001D30012
Obrázok nemusí zodpovedať skutočnosti
  • 001D30012
  • 001D30012

001D30012

Digitálny 3D tester

 

001D30012
355,98 €

427,18 € s DPH

1 - 2 dni
Množstvo
Posledné kusy v sklade

Popis

Výhody 3D digitálneho Testera:

- Bezpečné čítanie vďaka digitálnemu a analógovému displeju na jednom displeji

- Opakovateľnosť +/- 0,01 mm

- IP67 vodotesný

- Možno použiť s našimi známymi keramickými vložkami sond

- so sériovým číslom a certifikátom o skúške

- automatické vypnutie pre úsporu batérie

DIGITÁLNY – VODOTESNÝ

Skutočná revolúcia! Prevratný nový 3D Taster 3D Digital sa prezentuje ako spojenie najlepších kvalít dvoch svetov kombináciou digitálneho a analógového čítania. Táto jedinečná kombinácia otvára úplne nové dimenzie v oblasti presnosti merania a užívateľskej prívetivosti.

Digitálny displej s jasnými číslicami umožňuje nekomplikované a presné čítanie na prvý pohľad. To je výhodné najmä vtedy, keď sú dôležité presné hodnoty. Zároveň však vieme, že oko môže mať problém sledovať rýchlo sa meniace digitálne displeje. Tu vstupuje do hry analógový displej 3D Digital: Pohyblivý indikátor ponúka vizuálnu stabilitu, ktorá umožňuje presne a spoľahlivo porozumieť zmenám. To zaisťuje, že výsledky merania možno spoľahlivo odčítať v každej situácii.

Okrem analógového displeja využíva 3D tester 3D Digital inteligentnú integráciu LED. Táto LED má rôzne farby, ktoré indikujú stav procesu snímania. Pohľad na LED poskytuje okamžitú spätnú väzbu o priebehu procesu, čím pomáha predchádzať kolíziám a nežiaducim defektom. Toto automatické varovanie pomocou LED chráni nielen obrobok, ale aj 3D tester 3D Digital pred poškodením a opravami.

S 3D Digital sa určovanie nulových bodov obrobku a dĺžkových rozmerov stáva rýchlym a jednoduchým procesom vo všetkých smeroch osí (X/Y/Z). Či už zarovnávate obrobok na fréze, sústruhu alebo inom obrábacom centre, presnosť a jednoduché použitie tejto sondy vám pomôže dosiahnuť optimálne zarovnanie. To nielen šetrí čas, ale zabezpečuje aj najvyššiu kvalitu vašich výsledkov obrábania.

Detaily produktu

Odolnosť
IP67 vodotesné

Súvisiacie produkty